De voorschool in uw basisschool

Voorschool Sint Gerardus

In de Sint Gerardusschool is een voorschool gevestigd. De voorschool valt onder kinderopvang Tamariki. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar kunnen zich bij ons ontwikkelen op een speelse manier in een omgeving van een groep leeftijdsgenootjes, 16 uur per week. Dit doen ze onder leiding van gekwalificeerd personeel en in aansluiting op het programma van het basisonderwijs. Op deze manier weten ze op de basisschool al meer over de ontwikkeling van uw kind en kunnen eventuele achterstanden voortijdig worden aangepakt. De pedagogisch medewerkers van de voorschool hebben allemaal een opleiding gevolgd, specifiek gericht op de ontwikkeling van peuters en eventuele achterstanden (denk aan taalontwikkeling, sociale vaardigheden).

We vinden het belangrijk dat uw peuter het in de voorschool naar de zin heeft, want dan kan hij/zij zich spelenderwijs goed ontwikkelen! We gebruiken het programma, Uk en Puk, dat de peuters op een leuke, speelse én leerzame manier voorbereidt op de basisschool.

Onze voorschoolgroep is vier dagen geopend; ouders kiezen zelf welke dagen of dagdelen zij afnemen, in totaal 16 uur. Hierdoor is er elke dag een andere groep peuters op de voorschool en kunnen er veel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt worden.
Dankzij de voorschool wordt de stap naar de basisschool voor kinderen nog gemakkelijker. Ze kennen de school en de juffen immers al.

Openingstijden:
Maandag, dinsdag en donderdag van 8.15 uur-12.15uur/14.15 uur
Woensdag 8.15 uur -12.15 uur

Onze voorschool is gevestigd aan:
Splitting 145, 7826 CT Emmen
Tel: 0591-724110

U kunt altijd bellen voor meer informatie of een afspraak maken voor een kijkje in de voorschool.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl

Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen www.tamariki.nl